Yrityksille

Hauskaa tai asiapitoisempaa ohjelmaa yrityksenne juhliin tai Tyky-päivään.

Hikeä, naurua ja uuden oppimista

Fysio Feenixistä saat yrityksellesi räätälöidyt palvelut esimerkiksi Tyky-päivään. Ohjelma laaditaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin pääsette vaikuttamaan itse päivän sisältöön. Ohjelma voi sisältää esimerkiksi asiapitoisen luennon, ohjattua liikuntaa ja materiaalin, mikä jää jokaisen käyttöön myös päivän jälkeen. Päivä sisältää takuulla hikeä, naurua ja uuden oppimista.

Voimme toteuttaa tapahtuman yrityksenne omissa tai Fysio Feenixin yhteistyökumppanin tiloissa. Toteutetaan teille yhdessä mieleenpainuva hyvinvointipäivä!

Kysy lisätietoja ja lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse info@fysiofeenix.fi tai puhelimitse 040 5588 121.

Esimerkki 3-4 tunnin ohjelmasta

Luento 45-60 min. Alaselkäkipujen ennaltaehkäisy, työn tauottaminen, itsehoito työhyvinvoinnin lisäämiseksi tai ravinnon merkitys hyvinvoinnille.

Ohjattu liikunta 60-90 min. Toiminnallinen/terapeuttinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kehonhuolto tai kova lihaskuntotreeni.

Itsehoidollisten harjoitteiden läpikäynti 30-45 min. Jokainen saa harjoitteet mukaansa, joilla voi edistää terveyttään ja pitää työkykyään yllä.

Kysymykset, keskustelu 15-30 min. Palataan päivän teemoihin ja kerrataan asioita, joita on käsitelty. Mahdollisuus myös harjoitteiden kertaukseen, sillä harjoitteiden oikeaoppinen tekeminen on tärkeää.

kuva
kuva
kuva